Sponsorkliks

Doneer met je aankoop GRATIS aan Youth For Christ Altena: Jongerencentrum 'de Pomp'

Je winkelt vast weleens online, wat zou je ervan vinden als je bestelling niet alleen de webwinkel wat oplevert maar ook Jongerencentrum de Pomp (YfC Altena) zonder dat jou dat extra geld kost? Dat kan! Je kan ons gratis sponsoren via SponsorKliks. Je kunt volledig annoniem een bestelling plaatsen via de buttons op de website van Sponsorkliks, of bijvoorbeeld via de app of de browser-extentie van SponsorKliks. 

Download hieronder de App of klik op het SponsorKliks logo! 

                         

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan YfC Altena, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en YfC Altena ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar YfC Altena.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je YfC Altena ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van YfC Altena. Voor jou een kleine moeite, voor YfC Altena zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van YfC Altena. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert YfC Altena hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch YfC Altena weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor YfC Altena is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert YfC Altena dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!