21
dec
21 dec
Thema avond: It's all about relationship

Shelton Telesford zal aankomende zaterdagavond 21 november in Jongerencentrum de Pomp spreken over het thema ‘It's all about relationship’. Tijdens deze thema-avond duiken we eens flink de diepte in en gaan we aan de slag met een aantal essentiële (geloofs)vragen. De avond is te volgen via het YouTube kanaal van jongerencentrum ‘De Pomp.

Tijdens de avond is naast live muziek ook de mogelijkheid om vragen stellen aan Shelton via de live-chat. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ca. 21.30 uur.

Shelton Telesford (30) werd geboren in de Amsterdamse Bijlmer, uit een Surinaamse vader en een Arubaanse moeder. Na de basisschool verhuisde Shelton met zijn ouders en zusje naar Almere. Hij studeerde aan het conservatorium, faculteit muziektechnologie van de Hogeschool voor de Kunsten. Momenteel is hij relatiemanager bij Youth for Christ Nederland.

 

Jongerencentrum De Pomp in Almkerk is elke zaterdag geopend voor jongeren van 12 tot 23 jaar. Vanwege de huidige maatregelen op dit moment enkel digitaal. Jongerencentrum De Pomp is een initiatief van Youth for Christ Altena.

 

Foto's