Zwengel omslag augokt 2019In deze Zwengel:

 • Van de eindredacteur
  In de vorige Zwengel had ik het op deze pagina overwegend over Dankbaarheid. Daar is weinig verandering in gekomen. Lees het stukje ’Van het Bestuur’ maar en u zult begrijpen waarom. Bij deze Zwengel zit ook een uitnodiging en die is echt voor alle lezers van De Zwengel - gewoon omdat u als lezer bij de ’Pomp-familie’ hoort. Hè bàh: dat klinkt effe klef... maar ik denk dat het voor heel wat jongeren een stukje werkelijkheid is: de mensen in De Pomp zijn vertrouwd, daar voelen ze zich veilig en durven ze vaak ook (een stukje van) hun hart te delen.
  Lees meer in de Zwengel
 • Wat is jouw doel?
  Heb je jezelf in de drukke maatschappij van vandaag wel eens stilgezet en even om je heen gekeken naar hoe geweldig groot en mooi de wereld is, maar je tegelijkertijd ook gerealiseerd hoe klein jij bent?
  Lees meer in de Zwengel
 • Van het bestuur
  Beste Lezers,
  Normaal gesproken is de zomertijd een slappe tijd waar weinig of niets over te vermelden valt. De dikte van deze Zwengel lijkt dat te bevestigen, maar schijn bedriegt. Inderdaad is er van georganiseerde en geplande avonden geen sprake, maar er is wel heel veel gebeurd en het meeste ook heel goed gepland en georganiseerd. En jawel: dan hebben we het over de uitbreiding en de inrichting.
  Lees meer in de Zwengel
 • MudRun Altena
  Wat was het een geweldige dag! Een dag om nooit meer te vergeten. Tevreden kijken ik, de rest van de MudRun-organisatie en het gehele
  Pompteam terug op de MudRun die we op 1 juni hebben georganiseerd. Wat zijn we ontzettend blij met het grote aantal deelnemers van ruim 80 man.
  Lees meer in de Zwengel
 • Verslag Boksclinic
  Op 11 mei kwam Joop Gottmers naar De Pomp. De donderdag ervóór was de vloer van de nieuwe zaal in de olie gezet en er mocht dus alleen op blote voeten of sokken op gelopen worden.En dat kwam goed uit want Joop was met zijn clinic de eerste gebruiker van de nieuwe ruimte. En het zat gelijk tjokvol!
  Lees meer in de Zwengel
 • Smakelijke sponsoractie
  Goede sponsering werkt vaak twee kanten op en dat is bij deze actie ook zo! En het is nog smakelijk ook!
  Lees meer in de Zwengel
 • Spectaculaire seizoensstart en in gebruikname van de nieuwe ruimte op 7 september.
  Wat we gaan doen? Dat verklappen we niet, maar het wordt leuk, spannend en actief! Tijd: 17.00 uur. Volg ons op FB en Instagram.
  Lees meer in de Zwengel
 • Summerparty
  Op zaterdag 21 september wordt het heet in De Pomp. Op het scheiden van de zomer nemen we het er nog een keertje van en gaan we er een heuse SummerParty van maken.
  Lees meer in de Zwengel
 • Pal Balogh komt naar De Pomp op 19 oktober
  Vorig jaar kwam Pal Balogh naar De Pomp om na te denken over Sinterklaas (wie kent ‘m niet?). Eerlijk is eerlijk: het werd een hele goede avond en alleen dàt was al
  voldoende reden om Pal dit jaar weer op het rooster te zetten. Waar hij het over gaat hebben? Daar zijn de geleerden het nog niet over eens, maar we verwachten weer een gedegen programma over een pakkend onderwerp. Zorg dat je het niet mist
  Lees meer in de Zwengel
 • Pompje aan het woord
  Tjonge, het davert en stuift van alle kanten. Steeds weer andere gezichten. De ene keer wordt er in “mijn” zaal opgeruimd, een andere keer hoor ik veel gezaag en gerommel in de andere zaal. Geen idee, wat daar gebeurt maar het moet heel wat zijn!
  Lees meer in de Zwengel
 • Vacaturebank
  In De Pomp worden veel activiteiten ontplooid en we hopen er nog meer te kunnen ontwikkelen. We hebben een aantal mensen die regelmatig schoonmaakt, maar daar verschuift wat in èn we hebben met de tweede ruimte erbij straks meer schoon te maken. Meer werk met minder
  mensen is geen goed idee. Daarom zoeken we nog enkele schoonmakers en een beheerder.
  Lees meer in de Zwengel
 • Theater- & Concert-avonden
  Binnen De Pomp willen we met ingang van het nieuwe seizoen ook Theater- & Concert-avonden organiseren. Hiermee hopen we ook een plaats te bieden aan de oudere jeugd van 20 - 45 jaar. Op dit moment zijn we nog in onderhandeling met twee artiesten, maar we zouden zeggen: Save the Dates.
  Vrijdag 25 oktober - Marcel Zimmer
  Vrijdag 6 december - Matthijn Buwalda
  Beide avonden staan nog niet vast!!!
  Houdt daarom onze site in de gaten, meld je aan voor FB en Insta en let op de regionale kranten.
  Lees meer in de Zwengel