Weten wat er de aankomende tijd op het programma staat? Kijk dan in onze agenda!


Spel en Game

Eigenlijk zegt de titel alles wat je moet weten. Deze avonden, die om de 14 dagen gehouden worden, staan in het teken van spellen en gamen. Spellen zoals mens-erger-je-niet, schaken, tafeltennis, (tafel)voetballen, darten en de nieuwste hit PLOF vormen de ingrediënten van het eerste deel van de titel. Het gamen gaat meestal in teamverband in diverse hoekjes van het gebouw. Als het erg druk is moet je soms even wachten voordat je aan jouw favoriete spel kunt beginnen, maar dan hang je even lekker aan de bar. 

Eet-avonden

eetavondMet elkaar eten is meer dan je buik vullen. Het is gezellig, leuk en je leert elkaar op een andere manier kennen. Als je denkt dat je niet mag eten als je niet hebt gekookt, dan heb je het mis. Natuurlijk vinden we het leuk als je meedoet (ook met koken) maar jouw aanwezigheid vinden we het allerbelangrijkst. Elke eetavond heeft zijn eigen thema waarbij we ons laten inspireren door de tijd van het jaar of we geven er een landelijk smaakje aan. Meestal wordt er een kleine financiele bijdrage van je verwacht, maar die staat in geen verhouding tot de waarde van het (gezamelijk) eten. 

Meidenavonden: Fun, Food, Talk

We willen deze tak van sport wel weer op gaan pakken, maar we willen daarmee wachten tot het gebouw is uitgebreid. De meiden wilden namelijk niet zonder de jongens en wat zijn nou jongens zonder meiden? Dus deze avonden komen terug, maar dan alleen in topvorm.

cocktailCocktailparty, seks en patat, wip de dip...

Deze titels geven de onderwerpen aan waar we het op deze speciale avonden graag over willen hebben. Speciale avonden over speciale onderwerpen voor gewone jongeren, want iedereen heeft te maken met grote vragen in het leven. Daar gaan we binnen De Pomp graag met elkaar over in gesprek. Er zijn genoeg aansprekende, maatschappelijke onderwerpen te vinden om een interessante avond mee te vullen. Gaaf toch?

Band en Theater avonden

Hierbij worden bands of een cabaret/theatergroep uitgenodigd om de avond extra inhoud te geven.

En nog meer gein...

En zo is elke avond gevuld met allerlei activiteiten. De laatste jaren hadden we een grote diversiteit in de invulling: quizavond, nerfavond, puzzeltocht, dropping, sportavond en soms zelfs in de vakantie een heuse filmmarathon.  

Geef je op voor de Pompmail voor het laatste nieuws. Let op: laat je je ouders even weten dat je deze mail wilt ontvangen? 

Vul je e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: