Beste ouder, sponser, donateur of anderszins betrokkene bij het jongerenwerk in De Pomp te Almkerk.

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd in De Pomp en we zijn gewoon trots op het resultaat. Dat willen we graag met u delen.

Graag nodigen wij u/jou uit voor een warm- & koudbuffet op vrijdagavond 6 september a.s. De inloop is vanaf 17.30 uur het het buffet start vanaf 18.00 uur. Als u mee wilt eten, dan vragen we u om u op te geven. We kunnen nu heel wat mensen ontvangen, maar het is fijn als we een beetje weten waar we op kunnen rekenen.

Tussen 20.00 en 21.00 uur is de officiële ingebruikname van onze tweede zaal. Deze actie zal gebeuren met Bram Rebergen. Bram is tegenwoordig directeur van Youth for Christ-Nederland, maar hij is ook een tijdje ’onze’ regioleider en o.a. directeur van het Flevo Festival geweest. We zijn blij dat hij komt!

Als u alleen het openingsfeestje bij wilt of kunt wonen, kunt u proberen om 20.00 uur aan te schuiven... (we weten immers nu nog niet hoe druk het wordt), maar we hopen u in ieder geval te ontmoeten!

Bestuur en medewerkers Jongerencentrum De Pomp

Ps: Uiteraard ben jij als bezoeker welkom op vrijdag, maar op zaterdag 7 september is er een speciaal openingsprogramma voor onze bezoekers.

6 september 2019
Inloop: 17.30 uur
Vanaf 18.00 uur: Warm- & Koud buffet
20.00 uur: Officiële opening nieuwe ruimte
in De Pomp, Sportlaan 3A, Almkerk

Opgave voor Warm- & Koudbuffet:
info@depomp.com
of bel tijdens kantoor uren: 0183-442012

Binnen De Pomp willen we met ingang van het nieuwe seizoen ook Theater- & Concert-avonden organiseren. Hiermee hopen we ook een plaats te bieden aan de oudere jeugd van 20 - 45 jaar. Op dit moment zijn we nog in onderhandeling met de artiesten, maar we zouden zeggen: Save the Dates.

Vrijdag 25 oktober 
Marcel Zimmer

Vrijdag 6 december
???

Matthijn Buwalda kan op 6 decemer niet doorgaan, maar we zijn druk in overleg met andere kandidaten.
De avonden staan nog niet vast!!!
Houdt daarom onze site in de gaten, meld je aan voor FB en Insta en let op de regionale kranten.

In De Pomp worden veel activiteiten ontplooid en we hopen er nog meer te kunnen ontwikkelen. We hebben een aantal mensen die regelmatig schoonmaakt, maar daar verschuift wat in èn we hebben met de tweede ruimte erbij straks meer schoon te maken. Meer werk met minder mensen is geen goed idee. Daarom zoeken we nog enkele

SCHOONMAKERS

 • schoonmakerDe schoonmaakploeg bestaat nu uit mensen variërend in leeftijd van 17 tot 70 jaar (±), dus leeftijd is geen excuus om je niet aan te melden.
 • Meestal wordt er in ploegen gewerkt, dus je moet je wel aan afspraken kunnen houden.
 • De frequentie mag je zelf bepalen, maar enige regelmaat (eens in de twee weken bijvoorbeeld) is voor iedereen het prettigst.
 • Trouw en betrouwbaarheid zijn wel kenmerken van je, want we hebben er een hekel aan je iedere keer ’achter de broek’ te zitten.
 • Oh ja: je moet wel kunnen schoonmaken of bereid zijn dat van je collega’s te leren.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@depomp.com of bel voor meer informatie tijdens kantooruren: 0183-442012


In het kader van groei, stabiliteit, veiligheid en huiselijkheid (waar de zaken gewoon goed op orde moeten zijn) binnen De Pomp, is er een groeiende behoefte aan een betrokken

BEHEERDER

 • beheerderDe beheerder heeft overzicht over het gebouw, het onderhoud en allerlei praktische zaken die bij het beheer komen kijken.
 • Hij of zij houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat alle activiteiten doorgang kunnen vinden door de ruimte(s) klaar te laten maken.
 • Overzicht, flexibiliteit en organisatietalent zijn kenmerkend.
 • Je zult een hart voor jongeren moeten hebben en met hen kunnen samenwerken.
 • De beheerder deelt z’n eigen tijd in en zal in de praktijk zelden of nooit op de activiteiten aanwezig hoeven te zijn (tenzij het zo op een natuurlijke wijze ’groeit’).
 • We zoeken echt wel iemand die in Almkerk woont, want een goed beheerder zal vaak ’even langsgaan’ of een klein klusje doen. Een beetje handigheid is dus ook wel handig (!).

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@depomp.com of bel voor meer informatie tijdens kantooruren: 0183-442012

het wapen van emmickhoven grootGoede sponsering werkt vaak twee kanten op en dat is bij deze actie ook zo! En het is nog smakelijk ook!

Wat is het verhaal?
Het Wapen van Emmickhoven wilde De Pomp ook sponseren en kwam met het plan om gedurende de komende maanden de volgende actie te houden: vraag bij elke bestelling om het bonnetje en lever deze bonnetjes in bij (een medewerker van) De Pomp. De ingeleverde bonnetjes worden weer ingeleverd bij Het Wapen en De Pomp krijgt een percentage van totaalbedrag uitgekeerd als sponsoring.

Eet smakelijk!