Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!Houd Facebook in de gaten voor de laatste updates over ons programma!

 

Vrijdag 6 september van 16.00 - 17.30 uur
Inloop voor buurtbewoners

Graag laten wij onze nieuwe ruimte zien en vertellen wij u in alle rust meer over ons werk. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Vrijdag 6 september vanaf 17.30 uur
Opening van de nieuwe ruimte voor ouders/sponsoren/donateurs of anderszins betrokkenen.

U kunt hier meer lezen over deze opening.

 

Zaterdag 7 september 
Spectaculaire seizoensstart en in gebruikname van de nieuwe ruimte.

Wat we gaan doen? 
Dat verklappen we niet, maar het wordt leuk, spannend en actief!
Tijd: 18.00 uur. Volg ons op FB en Instagram.

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: