Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk! In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!coronavirusIn verband met verdere ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM hebben we het programma in De Pomp toch tot nader order in de koelkast gezet.
De Pomp wordt dus tot nader order gesloten. Er wordt wel gewerkt aan een alternatief programma waarmee je toch op zaterdagavond gezellig 'bij' ons kunt zijn. Zorg er dus voor dat je via onze social media kanalen op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen!

Het Pompteam.

 

Zaterdag 6 juni
Pomp Stream Party - Part 13

Dat was super leuk afgelopen zaterdag! Omdat we vanwege de Coronacrisis helaas niet open kunnen zijn we gestart met onze livestream vanuit ons vertrouwde jongerencentrum. Ook aanstaande zaterdag staat er weer een Pomp Stream party op het programma!

Het belooft weer een leuke avond te worden vol interactieve spellen, humor, een quiz, (live)muziek en nog heel veel meer. Onze medewerkers zijn weer volop bezig om een originele invulling te geven aan deze PSP!

De volledige aflevering van vorige week is hier overigens terug te vinden:
https://www.youtube.com/watch?v=iI1HAjAjOLg

De avond start weer om 20.00 uur via ons Youtubekanaal, abonneer je dus alvast via: https://www.youtube.com/channel/UCE1X6ppvaKBowBbPixkHNZg

#TOTZATERDAG


Download gratis onze reader:

10 Livestream ideeën en tips!

Wij hebben een kleine reader in elkaar gezet met daarin een aantal praktische tips en een aantal creatieve ideeën die je kunt gebruiken om een eigen livestream op te zetten. Wij hopen dat je deze reader niet lang meer nodig hebt, en dat we binnenkort onze jongeren weer gewoon face-to-face kunnen ontmoeten. Maar tot die tijd succes met het opzetten van een eigen livestream!

Download de reader op: https://depompalmkerk.online/livestream

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: