MELD JE NU AANWelkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk! In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!maandposter sept oktZaterdag 19 oktober
Pal Balogh

Vorig jaar kwam Pal Balogh naar De Pomp om na te denken over Sinterklaas (wie kent ‘m niet?). Eerlijk is eerlijk: het werd een hele goede avond en alleen dàt was al voldoende reden om Pal dit jaar weer op het rooster te zetten. Waar hij het over gaat hebben? Daar zijn de geleerden het nog niet over eens, maar we verwachten weer een gedegen programma over een pakkend onderwerp. Zorg dat je het niet mist. 

 

game en spel

Zaterdag 26 oktober 
Spel & Game

 

Zaterdag 2 november
Eetavond 

 


 

Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: