Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!


MudRun Altena Promo 15 4

25 mei
Geopend vanaf 13.30 uur!!!

Waarschijnlijk ben je nog steeds in tranen omdat je op de poster had gelezen dat we op zaterdag 25 mei gesloten zijn i.v.m. met de EO-jongerendag. De afgelopen weken hebben we van een aantal mensen gehoord dat het tof zou zijn als we toch open gaan ...EN WIE ZIJN WIJ OM DAN NEE TE ZEGGEN?!?! Daarom zijn we zaterdag 25 mei van 13.30 uur (ja je leest het goed) tot 00.00 uur geopend!. Wij zorgen er natuurlijk voor dat we de EO-jongerendag de hele middag (en avond) live op scherm hebben en dat je om 17.00 uur een degelijke, gezonde en voedzame maaltijd kan kopen ;-)

 

1 juni
Mudrun!

Meer weten over de Mudrun of wil je je inschrijven? Bezoek dan de website!

game en spel

& 1 juni (vanaf 20.00 uur)
Spel en Game

 

8 juni
Open Avond

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: