Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!


De verbouwing is begonnen!

verbouwing De Pomp verbouwing De Pomp keuken

Zaterdag 20 april

De aanbouw is af en we kunnen nu gaan beginnen met de installatie en inrichting.

Meer foto's op Facebook


maandposter De Pomp mei jun jul

27 april
De Pomp kleurt oranje!

Een gezellige avond in Hollandse stijl met o.a. 'Ik hou van Holland'. Uiteraard zorgen wij voor bitterballen en tompoucen! Vergeet de dresscode niet: oranje/rood, wit, blauw. Entree is uiteraard gratis.

 

game en spel

4 mei
Spel en Game

 

11 mei
Boks-clinic + verhaal van Joop Gottmers

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: