Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk! In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!maandposter sep oktZaterdag 17 oktober
Spel & Game 

 

 

Zaterdag 24 oktober
Eetavond

 

 

Zaterdag 31 oktober
Spel & Game 

 

 

De Pomp is weer (coronaproof) open. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers boven de 18, maar de limiet voor jongeren t/m 17 jaar is opgeheven. Je kunt ons online blijven volgen via Facebook en Instagram.

 

 


Download gratis onze reader:

10 Livestream ideeën en tips!

Wij hebben een kleine reader in elkaar gezet met daarin een aantal praktische tips en een aantal creatieve ideeën die je kunt gebruiken om een eigen livestream op te zetten. Wij hopen dat je deze reader niet lang meer nodig hebt, en dat we binnenkort onze jongeren weer gewoon face-to-face kunnen ontmoeten. Maar tot die tijd succes met het opzetten van een eigen livestream!

Download de reader op: https://depompalmkerk.online/livestream

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: