Devotion is de naam van (bijbel)studies nieuwe vorm. Met ingang van het inmiddels alweer bijna afgelopen seizoen is er voor gekozen om eens in de twee weken vóór aanvang van het (Spel&Game-)programma een korte studie/overdenking te houden in De Pitstop. Daar kwam best een heel aantal geïnteresseerde jongeren op af tot... Covid 19... Tja: wat nu?

Het idee was snel geboren om die studies gewoon te doen, maar dan op YouTube te zetten. En mooier nog: niet eens per twee weken, maar elke week!

Omdat die studies door 4 mensen gedaan werden en worden, is er aan afwisseling qua kader en inhoud geen klagen en zo is er voor elk wat wils. Zo staan er dus inmiddels meer dan 10 studies/overdenkingen online. Een aantal ervan zijn hier te vinden. Laat je verrassen door de diversiteit en durf ze allemaal maar eens af te luisteren. Achter elkaar duurt misschien wel wat lang, maar elke studie duurt tussen 10 en 15 minuten (op eentje na).

Als je het leuk lijkt om echt op de hoogte te blijven en elke keer een berichtje te ontvangen met een link naar de nieuwe Devotion (of straks een vrijblijvende uitnodiging voor een live bijeenkomst), stuur dan een berichtje naar: 06-49438759. Vertel even wie je bent en dat je graag de Devotion wilt volgen en je krijgt op tijd een App-je.

Beluister hier de laatste Devotions van de Pompcast: