Elke woensdag gaat de Bijbel open en gaan we ontdekken wat er nu eigenlijk staat. Het staat er soms wel wat ingewikkeld, maar het valt ook vaak reuze mee. De studies zijn bedoeld voor iedereen vanaf ± 14 jaar. Elke woensdag om 19.30 uur; we stoppen op tijd: uiterlijk 21.30 uur kun je weer naar huis. We kunnen hier ook thema's of speciale vragen behandelen, dus als je onderwerpen weet of een vraag hebt stuur een mailtje naar info@hh-productions.nl o.v.v. thema's bijbelstudies.

Elke woensdag van 20.00-21.00 uur. 

Vanaf woensdag 20 maart:
Bijbelse kaders rondom (homo)seksualiteit

Op woensdag 20 maart start er een serie avonden in Jongerencentrum De Pomp in Almkerk rond het brede thema van de seksualiteit. Er worden geen antwoorden gegeven op alle vragen, maar er worden wel Bijbelse kaders aangereikt waarbinnen gezocht kan worden naar de antwoorden rond vraagstukken over bijvoorbeeld homoseksualiteit. Ook vragen over Genderidentiteit en zaken als de Nashville-verklaring komen gedurende de avonden aan bod. Het worden minimaal 4 opeenvolgende korte woensdagavonden, maar het kunnen er 6 worden. De studies worden geleid door Johan van den Heuvel uit Andel.

De inloop is vanaf 19.45 uur en de studies duren van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor enkele vragen. Bewust worden deze avonden kort gehouden zodat met name scholieren op tijd naar bed kunnen voor de laatste schooldagen van de week. 

Hoewel de insteek voor jongeren is, zijn ook ouders en anderen van harte welkom. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via het contactformulier op de site.