DatumProgramma (onder voorbehoud)
  Houd Facebook in de gaten voor de laatste updates over ons programma.
19 oktober Pal Balogh
Vorig jaar kwam Pal Balogh naar De Pomp om na te denken over Sinterklaas (wie kent ‘m niet?). Eerlijk is eerlijk: het werd een hele goede avond en alleen dàt was al voldoende reden om Pal dit jaar weer op het rooster te zetten. Waar hij het over gaat hebben? Daar zijn de geleerden het nog niet over eens, maar we verwachten weer een gedegen programma over een pakkend onderwerp. Zorg dat je het niet mist.
26 oktober game en spelSpel en Game
2 november Eetavond
9 november game en spelSpel en Game
16 november Pomp Podium Awards

MELD JE NU AAN Pomp Podium AwardOp 16 november organiseert Jongerencentrum een nieuwe editie van de Pomp Podium Awards, maar wel in een nieuw jasje. In één avond wordt door een jury én publieksjury besloten wie de Pomp Podium Award mee naar huis mag nemen. Talenten in elke categorie, dus niet alleen zang, kunnen zich aanmelden voor deze talentenjacht.
Deelname aan de talentenjacht is gratis en zowel solo als duo acts of groepen zijn van harte welkom om mee te doen. De act moet tussen de 3 en 7 minuten duren en iedereen tussen de 12 en 35 jaar mag zich aanmelden.

Dus: heb jij een talent zoals zingen, jodelen, tapdans, goochelen, origami bloemen vouwen etc. dat je graag wil laten zien? Of weet jij iemand die een super gaaf talent heeft? Geef je op, of vertel het door! Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen of door een mail te sturen naar: ppa@depompalmkerk.nl

23 november game en spelSpel en Game
30 november Pomp Podium Award
7 december game en spelSpel en Game
14 december Bestaat de Kerstman?
21 december Kerstgourmet
28 december game en spelSpel en Game
4 januari Nieuwjaarsquiz