DatumProgramma (onder voorbehoud)
 

Houd Facebook in de gaten voor de laatste updates over ons programma.

coronavirus

In verband met verdere ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM hebben we het programma in De Pomp toch tot nader order in de koelkast gezet.
De Pomp wordt dus tot nader order gesloten. Er wordt wel gewerkt aan een alternatief programma waarmee je toch op zaterdagavond gezellig 'bij' ons kunt zijn. Zorg er dus voor dat je via onze social media kanalen op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen!

Het Pompteam.

6 juni

Zaterdag 6 juni
Pomp Stream Party

Dat was super leuk afgelopen zaterdag! Omdat we vanwege de Coronacrisis helaas niet open kunnen zijn we gestart met onze livestream vanuit ons vertrouwde jongerencentrum. Ook aanstaande zaterdag staat er weer een Pomp Stream party op het programma!

Het belooft weer een leuke avond te worden vol interactieve spellen, humor, een quiz, (live)muziek en nog heel veel meer. 

De volledige aflevering van vorige week is hier overigens terug te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=iI1HAjAjOLg 

De avond start weer om 20.00 uur via ons Youtubekanaal, abonneer je dus alvast via: https://www.youtube.com/channel/UCE1X6ppvaKBowBbPixkHNZg

#TOTZATERDAG

 

 

Download gratis onze reader:

10 Livestream ideeën en tips!

Wij hebben een kleine reader in elkaar gezet met daarin een aantal praktische tips en een aantal creatieve ideeën die je kunt gebruiken om een eigen livestream op te zetten. Wij hopen dat je deze reader niet lang meer nodig hebt, en dat we binnenkort onze jongeren weer gewoon face-to-face kunnen ontmoeten. Maar tot die tijd succes met het opzetten van een eigen livestream!

Download de reader op: https://depompalmkerk.online/livestream