Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!


maandposter nov dec

game en spel

15 december
Spel en Game

 

22 december
Kerstgourmet

Op zaterdag 22 december hebben we het jaarlijkse kerstgourmet weer in De Pomp! Het belooft weer een gezellige avond te worden waarbij je heerlijk kunt meesmikkelen van de kerstgourmet terwijl we luisteren naar gezellige kerstmuziek, elkaar de mooiste kerstverhalen vertellen en elkaar de beste kerstwensen toewensen. Kortom: een heerlijk groot eetfeest met een vrolijk kersttintje!

 

game en spel

29 december
Spel en Game

 

 

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: