zwengel mrtapr 2018In deze Zwengel:

 • Van de eindredacteur
  Op het moment van dit schrijven is het waarschijnlijk de laatste dag voor een muts (op mijn hoofd). Ook in De Pomp was dat af en toe wel te merken: volle kapstokken en soms zelfs een kliederboel binnen door de vele natte schoenen.
  Lees meer in de Zwengel
 • 5 vragen over Pasen
  Waarom vieren wij Pasen? Met Pasen wordt gevierd dat Jezus Christus uit de dood is opgestaan. Jezus was ter dood veroordeeld en werd gekruisigd, ook al had Hij niets misdaan.
  Lees meer in de Zwengel
 • Van het bestuur
  Beste lezers, Ambtelijke molens draaien langzaam, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat die van ons ook wel eens een beetje meer wind zouden mogen vangen.
  Lees meer in de Zwengel
 • Vacatures
  Op dit moment gaat het organisatorisch gezien beter. Maar toch hebben we twee dringende vacatures. Wilt u als lezer hier echt over nadenken?
  Lees meer in de Zwengel
 • Social Media
  24 januari 2018. Het jaar is vers, maar jij bent al gek van alles wat je via social media over je heen hebt gekregen...
  Lees meer in de Zwengel
 • Cocktailparty
  Zaterdag 17 maart wordt er voor het eerst in de geschiedenis van De Pomp een heuse Cocktailparty gehouden. Trouwe lezers, bezoekers en andere fans hoeven niet bang te zijn, want de cocktails worden geserveerd ZONDER alcohol. Dit is een nieuwe trend in Nederland waar ’Happy Drinks’ dankbaar op inspeelt en inmiddels ook aanwezig is op grote festivals als Lowlands en Pinkpop. Jawel: nog steeds zonder alcohol.
  Lees meer in de Zwengel
 • ”Oud-Pompers” aan het woord
  Door puur toeval kwamen we (red.) te weten, dat in het weekeinde van 24 februari een groepje “oud-Pompers” een reünie weekend hadden.
  Lees meer in de Zwengel
 • Zaadjes planten en laten groeien
  En dit is deel 2 van voormalig medewerkers. Achter de schermen doet ze veel meer dan iemand weet. Weet ze het zelf wel? Luister:
  Lees meer in de Zwengel
 • Bijbelstudies met Kent Hovind
  Kent Hovind is wetenschapper èn overtuigd creationist. In zijn optiek klopt elke letter van de Bijbel en dat wil hij graag bewijzen. Hij gaat dan ook geen enkele confrontatie uit de weg, sterker nog: hij zoekt ze soms bijna bewust op.
  Lees meer in de Zwengel
 • De Doorgeefpen
  In deze rubriek is het de bedoeling dat je iets vertelt over iets wat je leuk vindt. Nou dat is breed in te vullen. Je kunt jezelf voorstellen, maar je kan ook iets vertellen over je vakantie, je oma, je favoriete huisdier, de vervelendste leraar van school (wel netjes houden graag) het leukste meisje uit de klas, die keer dat jouw sinterklaasurprise in het water viel, je mooiste vakantie, het vetste boek, die gave film, die keer dat je met pech in Meerkerk stond en geen telefoon bij je had (=dubbel pech) of dat je je moeder wilde bellen voor een gunst en je je vader aan de lijn kreeg (dat was dus ook dubbel pech), kortom: alles kan (nou ja: bijna alles).
  Lees meer in de Zwengel
 • Italiaanse Avond
  Zo af en toe gaan we op de culinaire toer in De Pomp en soms combineren we dat met een bepaalde bestemming.
  Op 14 april gaat de reis naar Italië.
  Lees meer in de Zwengel
 • Jongens vs Meiden
  op 28 april wordt het een serieuze battle in De Pomp tussen: meiden en jongens. Het zal bestaan uit allerlei onderdelen die soms niets met elkaar te maken hebben, maar wel veel lol opleveren - en je leert elkaar beter kennen. Dat is ook leuk!
  Lees meer in de Zwengel
 • Pompje aan het woord
  Rust... ja.... dit is de vierde keer met dezelfde titel: RUST. Ik krijg het gewoon niet meer! afgelopen week: Maandag vergadering, Dinsdag: bijbelstudie, Woensdag: voorbereiding avond over alcohol
  Lees meer in de Zwengel