Zwengel septoktIn deze Zwengel:

 • Van de eindredacteur
  Ik maar beloven dat de volgende Zwengel (deze dus die u/jij nu in handen hebt) in augustus uit zal komen. Ik vrees dat het inmiddels toch al weer september is geworden. Het is niet anders. Gelukkig staat het al dan niet verschijnen van dit lijfblad het werk in De Pomp niet in de weg. Dus de kans is groot dat de eerste avond al weer achter de rug is als u of jij dit leest. Het is niet meer dan gewoon jammer. Dat is het enige.
  Lees meer in de Zwengel
 • Bijbelstudies
  Saai en duf? Nee: spannend en actueel
  Lees meer in de Zwengel
 • Spel en Game+ Kick Off
  Zaterdag 2 september gaat het nieuwe Pompseizoen van start. Om het nieuwe seizoen extra vroeg af te trappen (we kunnen echt niet langer wachten!) gaan we al om 17.00 uur open! Op het programma staat de eerste ‘Spel en Game-avond van het seizoen. Tussen 17.30 en 18.30 kun je aanschuiven voor een heerlijke “take away maaltijd“ oftewel een verse, (soort van) gezonde, maar VET lekkere hap die je bij de bar kunt afhalen.
  Lees meer in de Zwengel
 • Pompje aan het Woord
  Rust... Ik kom tegenwoordig gewoon niet meer aan mijn rust toe. Ik mag wel zeggen: mijn broodnodige rust. Ik zit zelfs in een vicieuse cirkel van dreigende chronische vermoeidheid. Wat is namelijk het geval? Het werd afgelopen seizoen steeds drukker in De Pomp. Dat is dus iets waar ik telkens van bij moet komen, want hoe drukker het is, hoe vermoeiender - dus hoe meer tijd ik nodig heb om te herstellen. Maar voordat ik uitgerust ben van de eerdere activiteit, komt de volgende alweer en dat werd het afgelopen seizoen steeds gekker.
  Lees meer in de Zwengel
 • Barbeknoei
  Op 8 juli werd het afgelopen seizoen smakelijk afgesloten met de meer dan traditionele barbecue. Het was een drukte van belang en wat hebben we er verder nog aan toe te voegen? Misschien nog wat saus...
  Lees meer in de Zwengel
 • Meidenavond
  Mooi nieuws voor alle meiden want op zaterdag 7 oktober is de allereerste meidenavond van dit seizoen. Nu zul je wellicht denken: “hoezo allereerste meidenavond, komen er meer dan…”. Dat klopt inderdaad. Vanaf oktober is er elke maand een meidenavond. Ilona Vonk gaat dit de komende tijd oppakken en dat vinden wij natuurlijk super tof! 7 oktober is er een leuke avond gepland met heel veel lekkere hapjes (high tea), verdieping (o.a. over social media), lekkere activiteiten, gezelligheid en nog veel meer… Heb jij nog goede ideeën laat het weten! 
  Lees meer in de Zwengel
 • Speeddaten, sex en patat
  Speeddaten, sex en patat… dit is het onderwerp van de eerste thema-avond van dit seizoen en jij bent van harte welkom! Nu denk je misschien wel: aan mijn lijf geen polonaise, mij te spannend. Nou dat is juist de bedoeling: de spanning een beetje opbouwen.
  Lees meer in de Zwengel
 • Graceland Festival
  Het Graceland Festival staat naar eigen zeggen in het teken van prikkelende praters, intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst. Een festival wat overduidelijk in het gat van “Flevo” wilde springen maar niet drijft op oude sentimenten. Kortom: vernieuwend, verdiepend en intiem.
  Lees meer in de Zwengel