Zwengel meijuliIn deze Zwengel:

 • BUSY - het beheren van onze tijd
  Satan riep een wereldwijde conventie bij elkaar. In zijn openingstoespraak tot zijn kwade engelen zei hij: “Wij kunnen de Christenen niet tegenhouden om naar de kerk te gaan. Wij kunnen niet voorkomen dat ze hun Bijbels lezen en de waarheid weten. Wij kunnen hen zelfs niet tegenhouden om te komen tot de ervaring van een intieme, duurzame relatie met Christus. Als zij die verbinding met Jezus verwerven, is onze macht over hen gebroken.
  Lees meer in de Zwengel
 • YFC - Missionaire en lokale beweging
  YfC is een beweging en die moet bewegen. Hóe YfC wil bewegen lees je een beetje in dit artikel. Als lokale stichting zijn wij ook betrokken in dit proces en als je het leuk vindt om dit een beetje te volgen, lees dan rustig dit artikel eens door, want er staat toch wel wat te gebeuren.
  Lees meer in de Zwengel
 • Opknapbeurt voor De Pomp
  Begin mei zijn we begonnen met het opknappen van ons gebouw aan de Sportlaan in Almkerk. Op het eerste gezicht ziet alles er nog netjes uit, maar als je goed kijkt zie je dat het gebouw behoorlijk overgeleverd is aan weer, wind en de vele jongeren die wekelijks
  bij ons over de vloer komen!
  Lees meer in de Zwengel
 • De nerf-avond van 6 mei
  Zaterdag 6 mei was De Pomp en omgeving omgetoverd in een waar Nerfspeelveld. Ondanks dat er (bewust) niet echt veel aandacht aan was gegeven in de media, wisten zo’n 40 jongeren De Pomp te vinden (snap je nu waarom we er niet zoveel ruchtbaarheid aan gaven?).
  Lees meer in de Zwengel
 • De Doorgeefpen
  Hallo ik ben Daniël Schermers, 15 jaar en zit in 3 VWO van het Altena College. Mijn hobby’s zijn gamen en badmintonnen. Ik zit al heel lang op badminton en speel op dit moment jeugdcompetitie.
  Lees meer in de Zwengel
 • Pompje aan het woord
  Ja. Deze keer wil ik het eens hebben over Doorzagen. De week doorzagen om precies te zijn. Traditiegetrouw doen normale mensen dat op woensdagavond en inmiddels heb ik mij daar als oude waterpomp ook bij aangesloten. Wat wil het geval?
  Lees meer in de Zwengel
 • International Meetpoint
  Atlantic Bridge is een (christelijke) organisatie die internationale bruggen bouwt tussen jongeren en daarmee diverse culturen met elkaar in contact brengt.
  Lees meer in de Zwengel