Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!


poster No More Lies in De Pompgame en spel17 november
Spel en Game

 

24 november
Theatre with a mission: No More Lies

Theo Dekker komt op 24 november voor de derde keer naar Almkerk met zijn Theater No More Lies. Deze keer komt hij met het programma ’Into the Air’. Hij neemt je in een luchtballon mee op reis door het leven van 2018 en 2019. Wat kom je tegen, wat zijn de valkuilen, wat zijn de keuzes die je moet maken en hoe doe je dat? 

No More Lies is echt theater, maar wel gericht op de jeugd. Dat betekent: geen lange dialogen, geen traag verhaal, maar net als het leven uitdagend en snel. Theo maakt al jaren vanuit een diepe motivatie nationaal en internationaal theater. Hij komt met een compleet team voor licht en geluid en allerlei special effects. Een spannende avond waar jij niet mag ontbreken. Waarom je niet mag ontbreken? Omdat je dan jezelf tekort doet en dat is gewoon: DOM! 

game en spel1 december
Spel en Game

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: