Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, een band wilt komen bewonderen of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!maandposter novdec

game en spel

zaterdag 18 november
Spel en Game

 

zaterdag 25 november
Cabaret en Kleinkunstduo: WiElske

Wietske en Elske, een komisch christelijk duo die voor geen enkel onderwerp terugdeinst. Ze schrijven de luchtigste liedjes over de meest zware thema’s, maar vooral zware liedjes over de meest luchtige thema’s. Ze zoeken verbinding tussen de jongeren en hun belevingswereld en de oeroude teksten uit de bijbel. Hoe ga je als jongeren om met seks, drugs en rock’n roll? WiElske heeft alles behalve een perfect antwoord, maar biedt wel een vermakelijke zet tot nadenken. Een avondvullend programma met interactieve spellen, liedjes en vooral veel gezelligheid.

 

game en spel

zaterdag 2 december
Spel en Game

 


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: