Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, een band wilt komen bewonderen of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!maandposter janfeb

zaterdag 20 januari
De smartphone: je beste vriend? 
Met Corjan Matsinger

De smartphone lijkt tegenwoordig aan onze handen vastgeplakt te zitten en dat komt vaak vooral door de sociale media die we daarop kunnen vinden. Een trend die negatieve en positieve kanten heeft. We kunnen veel makkelijker contact leggen met anderen, maar hoe sociaal is het eigenlijk echt? Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan? En natuurlijk niet te vergeten; wat voor invloed heeft zoiets op je geloofsleven en kun je het daarvoor ook op een positieve manier inzetten? Corjan zal hier deze avond dieper met ons op ingaan. 

 

game en spel

zaterdag 27 januari
Spel en Game

 

zaterdag 3 februari
Pannenkoekenfeest


Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: