DatumProgramma (onder voorbehoud)
zaterdag
17 nov.
game en spelSpel en Game
zaterdag
24 nov.
Theatre with a mission: No More Lies

Theo Dekker komt op 24 november voor de derde keer naar Almkerk met zijn Theater No More Lies. Deze keer komt hij met het programma ’Into the Air’. Hij neemt je in een luchtballon mee op reis door het leven van 2018 en 2019. Wat kom je tegen, wat zijn de valkuilen, wat zijn de keuzes die je moet maken en hoe doe je dat?

No More Lies is echt theater, maar wel gericht op de jeugd. Dat betekent: geen lange dialogen, geen traag verhaal, maar net als het leven uitdagend en snel. Theo maakt al jaren vanuit een diepe motivatie nationaal en internationaal theater. Hij komt met een compleet team voor licht en geluid en allerlei special effects. Een spannende avond waar jij niet mag ontbreken. Waarom je niet mag ontbreken? Omdat je dan jezelf tekort doet en dat is gewoon: DOM!

zaterdag
1 dec.
game en spelSpel en Game
zaterdag
8 dec.
Jachtseizoen
Als je nou twee weken geleden bij No More Lies geweest bent, dat weet je hoe avontuurlijk het leven soms kan zijn. Op 8 december gaan we fysiek en zelf op avontuur in het onvolprezen en niet aan te duiden JACHTSEIZOEN. In ‘Het Jachtseizoen’ worden teams samengesteld die op jacht gaan naar één ontsnapte boef. De boef krijgt een aantal minuten voorsprong op de jagers. Daarna wordt de GPS locatie van de boef doorgegeven en mogen de jagers hun zoektocht beginnen. Iedere X aantal minuten wordt de GPS locatie van de boef weer openbaar gemaakt. Lukt het de boef om tijdens de duur van het spel uit handen te blijven, of wordt hij gepakt? Naast dat het gezellig en spannend is, is het ook nog eens heel leerzaam. Strategisch nadenken hoe je boef gaat vangen. Je weet waar ze zijn, maar hoe kun je ze onderscheppen naar hun volgende locatie. Daarbij leer je ook nog eens kaart lezen. Zorg dat je op tijd in De Pomp bent!
zaterdag
15 dec.
game en spelSpel en Game
zaterdag
22 dec.
Kerstgourmet
Op zaterdag 22 december hebben we het jaarlijkse kerstgourmet weer in De Pomp! Het belooft weer een gezellige avond te worden waarbij je heerlijk kunt meesmikkelen van de kerstgourmet terwijl we luisteren naar gezellige kerstmuziek, elkaar de mooiste kerstverhalen vertellen en elkaar de beste kerstwensen toewensen. Kortom: een heerlijk groot eetfeest met een vrolijk kersttintje! 
zaterdag
29 dec.
game en spelSpel en Game
zaterdag
5 jan.
Nieuwjaarsquiz
zaterdag
12 jan.
game en spelSpel en Game
zaterdag
19 jan.
Wip de Dip
zaterdag
26 jan.
game en spelSpel en Game