DatumProgramma (onder voorbehoud)
zaterdag
18 nov.
Spel en Gamegame en spel
zaterdag
25 nov.
Cabaret en Kleinkunstduo: WiElske
Wietske en Elske, een komisch christelijk duo die voor geen enkel onderwerp terugdeinst. Ze schrijven de luchtigste liedjes over de meest zware thema’s, maar vooral zware liedjes over de meest luchtige thema’s. Ze zoeken verbinding tussen de jongeren en hun belevingswereld en de oeroude teksten uit de bijbel. Hoe ga je als jongeren om met seks, drugs en rock’n roll? WiElske heeft alles behalve een perfect antwoord, maar biedt wel een vermakelijke zet tot nadenken. Een avondvullend programma met interactieve spellen, liedjes en vooral veel gezelligheid.
zaterdag
2 dec.
Spel en Gamegame en spel
Als Sinterklaas dit jaar ons land weer weet te vinden mogen we er vanuit gaan dat hij ook dit jaar De Pomp niet overslaat! Dus vergeet op 2 december niet een (extra) schoen mee te nemen en wie weet is er ook voor jou een verrassing...
zaterdag
9 dec.
Meidenavond
zaterdag
16 dec.
Kerstgourmet
Zaterdag 16 december is er een “culinair” avondje in jongerencentrum de Pomp. Op het programma staat de traditionele kerstgourmet! Thuis eten is niet nodig want eten doen we deze avond natuurlijk in de Pomp. Deze avond begint om 18:30uur en staat uiteraard in het teken van het kerstfeest en is misschien wel de meest sfeervolle en gezellige avond van het jaar, eentje om niet te missen! Opgeven kan bij de crew:
opgave@depomp.com / whatsapp: 06-12811195
De kosten zijn € 5,- p.p.
zaterdag
23 dec.
Spel en Gamegame en spel
zaterdag
30 dec.
Eindejaarsfuif
30 december is de laatste pompavond van 2017. Wij zorgen voor de oliebollen, appelflappen en hout voor op het vuur. Op dit moment zijn we nog bezig met het regelen van een leuke invulling voor de avond dus hou ons Instagram account in de gaten voor nieuws!
zaterdag
6 jan.
Nieuwjaarsquiz 2018
Zaterdag 6 januari starten we met de nieuwjaarsquiz. Afhankelijk van het aantal deelnemers nemen meerdere teams het tegen elkaar op in verschillende categorieën. De quizronden worden afgewisseld met ludieke spellen, grappige anekdotes en spannende opdrachten. Ook dit jaar zal er weer een vakkundige jury worden samengesteld die op een eerlijk verloop van de quiz zal toezien. De entree deze avond is, net als het water uit de kraan, volledig gratis en jij bent van harte welkom!